מדריך שחור

2 שיטות הכנה לקפה השחור הקלאסי שכולנו כל כך אוהבים

בוץ ישראלי

1. טוחנים 10 גר קפה טחון דק מאוד ומחממים 150 מל מים
2. מרטיבים את הקפה, ממתינים 10 שניות ולהשלים עד סוף הכוס מים לא רותחים (עד 95 מעלות)
3. ממתינים דקה ואז מוסיפים ממתיק לפי הצורך, מערבבים היטב, נותנים טיפה להתקרר, מוזגים ושותים.

קנקן בישול (פינג׳אן)

1. ממלאים בקנקן בישול מים ומחממים על הכיריים עד שיש אדים למעלה (בערך 60 מעלות)
2. שמים קפה ביחס של 10 גרם ל120 מל מים. נותנים להתבשל, ברגע שמתחיל לצאת קצף, מנמיכים את האש וממתינים עד שמתחיל לגלוש.
3. ברגע הגלישה קפה מוכן, מורידים מהאש, מוזגים לכוסות ושותים.

אולי תאהבו

 

תערובת הבית של 20 בינס

001
תערובת הבית של 20 בינס
מ 50.00 ₪
קקאו ניבס ושקדים בליווי פירותיות וסיומת נעימה של קרמל מתקתק