טרי, בריא ומלא בטעם
בתפריט החדש חזרנו לבסיס – הרבה טחינה מעולה, הרבה שמן זית, ירקות טריים, אורז מלא, קינואה, קטניות ואגוזים. הרבה ירוקים, המון עגבניות שרי תמר מתוקות מגידולי הערבה, וקצת פלפל חריף קלוי שילך עם זה. האוכל הישראלי החדש מבוסס בדיוק על אלו – על הדברים שגדלים ומיוצרים כאן, בין הלימונים של עמק חפר, ליוגורט המופלא של חוות הבופלו. בין הטחינה של משפחת אל עייש בשכם ללחמי השאור המלאים, העשירים בסיבים תזונתיים, שפיתחנו בלאביט במיוחד.
אין אצלנו צ’יפסר, במקומו יש המון ירקות קלויים, כרוביות צלויות, תפוחי אדמה פריכים באפייה כפולה, ומגוון של רטבים טריים שאנחנו מכינים במקום. וכן, גם לא מעט מנות מעולות צמחוניות וטבעוניות. חשבנו עליכם, הקהל המיוחד של לאביט, שנמצא עם היד על הדופק ומבין ומחפש איכות. בחרנו באופציות הכי טובות ואיכותיות כדי להגיש לכם אוכל טרי ובריא ומזין. וחשבנו כמה כיף זה לקחת הפסקה, להישען אחורה, לשתות את הקפה הכי מובחר ולהנות מאוכל שטוב לגוף וטוב לנפש.