למצות את המקסימום

 תגיות: 
slowSM

שתיית קפה פילטר דריפ דורשת ממכם קודם כל זמן.
זו שיטת חליטה איטית, שממצה מהקפה את הטעמים והניואנסים שלו בצורה עדינה ונקייה. בגלל שהמים זורמים דרך הקפה לאט וללא לחץ מעבר לכח הכבידה, המשקה שמופק "מציג" את טעמי אותו קפה באופן מאד ברור (לעומת אספרסו שהמיצוי הוא מאד מרוכז ובעל טעמי קפה הדומיננטיים: מרירות, חמיצות, חומציות).
טחינת מנת הקפה לפילטר נעשית מיד עם ההזמנה תוך הקפדה על מזיגה איטית ואחידה כך שכל ספל או כד פילטר שאנחנו מגישים הוא משקה custom made.

בלאבאיט מגישים קפה דריפ בשתי שיטות:
פילטר hario
מכשיר חליטה זה מתוכנן עם פסים בולטים בצורת ספירלה, המונעים את הדבקות פילטר הנייר לצד המכשיר ומייצרים זרימת אוויר הגורמת לחליטה של מלוא הקפה הטחון מה שנותן משקה מאד נקי וקליל.

כמקס chemex
הכמקס הוא כלי חליטה והגשה שמתשתמש בפילטר מנייר עבה, המאריך את זמן החליטה ולכן נותן משקה יותר עמוק שמדגיש את המתיקות בקפה ואת הטעמים ה"בהירים" שלו.

התאהבתם בפילטר דריפ? אנחנו לגמרי מבינים ולכן תוכלו לרכוש לכם ערכה מלאה בחנות הקפה שלנו
ניתן לקנות בחנות את כל המכשירים בהם אנו משתמשים להכנת הקפה ואת האביזרים הנלווים. בנוסף ניתן לכם עם הרכישה 100 גרם קפה חד זני או תערובת המתאים לטעמכם.

לגזור ולשמור: דגשים להכנת פילטר בבית